kdrya Arkadaşlar 10 haftamı doldurdum istanbul bağcılar tarafındayım. Acil fetal dna testi yapan güvenilir bir laboratuvar önerisi rica ediyorum 🤲🏽❤️
qwertyxx kdrya dna labde yaptıracağım ben adrese gelip kan alıyorlar arkadaşım yaptırdı memnun kaldı ben de yarın vereceğim
seloanne kdrya ben panorama şirketine yaptirdim en güvenilir o denildi,yurtdisina gidiyor eve gelip kan aliyorlar 10 gunde cikiyor fiayti biraz yüksek sadece paket paket 520 dolara yaptirmistim ben
karaca40 kdrya merhaba ben de fetal için merkez arayış içindeyim birkaç merkezle konuştum Ankara’dan 10 + 5 haftalık öneriyoruz diyorlar hatta 11. haftayı tamamlarsan sonuçlar daha düzgün gelir diyorlar
zynprkc 10 h bazen erken gelebiliyor ve fetal fraksiyon düşük gerek test tekrarı isteyebiliyorlar. Bu durumda boy kilo da etkili olabiliyormuş. Ben 12 i bekledim en azından 11 de beklenebilir tabi sizin kararınız.
kdrya zynprkc aslında bu hafta araştırma ile geçer gibi. Ben 43 yaşındayım ve çok kaygılıyım. Düşük riskim de çok yüksek. O yüzden telaşlanıyorum 🥹
zynprkc kdrya Kaygınızı çok iyi anlıyorum benimde araya bayram girmişti beklemekte çok zor bayram sonu test verdim. 12. Haftada NT de bakıyorlar şükür o normal sınırda çıktı. Fetal DNA firması intergene verdim. 10 güne sonuç dediler haftaya sonuç bekliyorum..
raley61 damla_kocak ben bayramdan önce verdim, kan değerlerim düşük çıktığı için yarın birdaha alacaklar, şuanda 15. Haftamdayım🤲🤲
raley61 anonimhesappp kan değerlerimde bebeğimin %4 oranında dnasının olması sonucun daha sağlıklı olmasını etkiliyormuş. Şuanda %3,80-90 civarında olduğu için yenilemek istediler. Size ne dediler?
userayla Ben Eurofins te yaptırdım. Fransa firması çok ilgililer. Hemde yurtdışı firmalarında daha fazla data varmış o nedenle güvenilirlik oranı fazla.