Theaydins esraaaes bayramın ikinci günü gebeliğini bu testle öğrendim başta hiç yok gibi sonradan belirginleşmeye başlıyor kan verdiğimde sonuç 107 çıktı şimdi bakınca baya belirgin. Yalancı pozitif verir mi bilmem bende doğru çıktı ilk defa kullanmıştım.
esraaaes esraaaes ilk 5 dakikada silik çizgi vardı 20 dakka sonra belirginleşti, bu test çok güven vermedi bana
esraaaes cuteregina adet günüm yarın Bir tane daha test var bende onu da yarın sabah yapmayı düşünüyorum
Gulumsaw esraaaes bende kaset testini yapmıştım 20 dakika geçtikten sonra bendede çift oldu aynı şekilde bende beklemedeyimm inşallah vardır sabah sağlık ocağına kan vereceğim.
xxtuaxx esraaaes Ben tam günümde yaptığım için hemen çıkmıştı sanırım. Sizin daha gününüz varsa veya geç döllenmeyse silik çıkması normal. Kaset test yapmıştım bu testten sonra, onda da anında ikinci çizgi çıkmıştı
esraaaes xxtuaxx kontrol çizgisi de silik çıktı İlk başta aslında o şaşırttı beni, kontrol çizgisi net olur genelde
xxtuaxx esraaaes O kadarını hatırlamıyorum valla 😂 ama sizinki pozitif gibi duruyor. Hayırlısı olsun hakkınızda 😇