auroraa92 Arkadaşlar ikiz bebeklerim olacak bir tane babyjörn anakıcağı alsam bir tane de otomatik 4 moms alsam sizce saçma mı olur değişerek kullanırlar şimdi alsam sevmeyecekler diye korkuyorum kullananlar varsa yorum yapabilirler mi
tupbeybi auroraa92 ben 5 sene önce doğum yaptığımda elektrikli almamıştım, 3.gün eşim koşa koşa 4moms almaya gitti hayatımız kurtuldu :D
irmairma auroraa92 babybjörn doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum iyi ki almışım kurtarıcım oldu resmen diğer markaların karşılaştırmasında kumaşı kalitesi ve emniyet kemeri daha iyi 4 ay oldu hal kullanıyoruz
Iremm2611 auroraa92 ilk 3 ay kullanabiliyorlar genelde elektrikli olanı sonra daha çok hareketlenmeye başladığı için kullanımı azalıyor ve sürekli sallandığı için önerilmiyor o açıdan. Ama manuel olanı çok daha uzun süre kullanılıyo bebeğin gazı içinde manuel daha faydalı gelişimsel açıdan da
auroraa92 Buhati ay 2 senedir ana olmayı bekliyorum bebeklerimin popısuna kıyamam:) aldım bir tane e bebekte indirim varken sonra ztn satarım
Buhati __k ben 3 aydan sonra aldım doğumdan önce alsaydım direkt kullanırdım benim bebede reflü var ve bu anakucağı çok işime yaradı
damla6565 Bende manuel olanı tercih ettim biraz daha büyüdüklerinde kendi refleksleri ile hareket ediyorlar daha kullanışlı oluyor diye düşünüyorum kime sorsam otomatik olandan çok pişmandilar