BKZ Göğüs uçlarım etrafı simsiyah oldu 80 bedenden 90 a çıktı portakal kabuğu gibi selülit tarzı bişe oldu göğüslerde. boynumun yanlarında minik benler çıkmaya başladı doğumdan sonra bunlar normale döner mi acaba?
myvn BKZ normale döner merak etmeyin hormonlardan dolayı öyle oluyor benim de göğüs ucu koltuk altı genital bölgemde kararma olmuştu doğumdan sonra düzelmişti
nursemaa_1 BKZ göğüs etraflariniz normale dönüyor emzirince göğüsler de biraz gidiyor benim burnunun tam ucunda bir ben çıktı iki sene oldu gitmedi malesef 😁
burcuo BKZ Hormonal değişikliklerden oluyor. Emzirme zamanı biraz koyu kalıyor ama emzirme bitince tam olarak rengi açılmıyor, uçlar küçülmüyor. Sadece meme küçülüyor
burcuo BKZ Doğum yaklaştıkça çıkabilir, bebek emdikçe de büyüyor. Bazılarının meme ucu hiç çıkmayabiliyor da ama onun da çaresi var, aparatlarla halledebiliyorlar ya da en kötü makineyle sağım yapılıyor. 😊
Melike3506 BKZ ay bizzat aynıları bende de var hatta küçük nokta kadar benler göğüslerimin çevresinde de var ama o dalga dalga kahverengilikler geçer inşallah
nursemaa_1 myvn tam ucunda çıktı gören diyor burnunda bı şey var hamilelikte çıktı diyorum herkes şaşırıyor 😁😁