yldzz01 sucukluyumurta07 bana doktorum belden citcitli medikalden akdigin herhangi biri olur demisti hepsi ayni islevi goruyormus
Havin49_ sucukluyumurta07 balla marka bilmiyorum ama mutlaka tak 5 ay oldu doğum yapalı takmadım hala hamile Gibiyim🥹
Masal777 sucukluyumurta07 bel almıştım ama marka önemli değil hepsi ayine çünkü ne için kullanılır düzgün onu bile anlamadım takınca daha çok canım yanirdu
yldzz01 sucukluyumurta07 citcitli derken cengelliyi kastettmistim aslinda ama issmi aklima gelmedi diye cit cit dedim😃
Masal777 sucukluyumurta07 herkes ayine değil canm çok memnun ama ben seviyorum boyile şeyiler ondan sanırım
sucukluyumurta07 yldzz01 yaa o cok sıkmaz mı ya. Bende bant gibi olana dedınuz sandım. Ama ne güzel anlatıyorum 😂😂
sucukluyumurta07 Masal777 sezeryan zor zaten birde korse ayrı zordur. Cok sıkmadan bir sey takacağız artık
yldzz01 sucukluyumurta07 hemen takilmiyor dogumdan sonra zaten bide kademeli ya ilk bastan baskicaksiniz karniniz inince sona dogru gidiceksiniz ben kullanmadim ilk gebelikte pisman oldum ikincide kullanicam 40 ciktiktan sonra