sinemysbaby hiç endişelenme Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz Ben de tedaviyle hamile kaldım hep yüksekti 10′du o yüzden düşmesini bekledim sonra 4′e falan düştü öyle hamile kaldım o yüzden de hep kontrol amaçlı Doktorlar önerdi öyle içiyorum Hiç korkma Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz sen kafana takma sen düzenli bir şekilde iç korkuyorsun anlıyorum çünkü ben de ilk başta çok korkuyordum bu ilacı sürecinde içtiğimde içmediğimde Bir şey olmadı dedi doktor bir süre falan da kullanmamıştım Ben de aynı şekilde doktor hani Burak demişti başka bir doktor aslında sonradan tekrar başladım diyorum ya Hiç korkma hamile kaldıktan sonra zaten genellikle herkes de çıkıyormuş tiroid Ben hamile kalmadan tedavi sürecinde çıktı Ben hep düşmesi için bekledim ilaçlar kullandım düşünceli tedavi oldum hamile kaldı Şimdi de elhamdülillah bütün her şey gayet güzel demişti doktor sen içini ferah tut Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz endişeni anlıyorum zaten ben de bir sürü ilaç kullanıyorum onları bıraktığım anda bir şey olur korkusuyla bırakamıyorum. Her zaman baktiriyroum sen takip içinde rahat olmasını istiyorsan yine bir doktora git