busrand rumeysa_ar 3 ay korundum bıraktıktan bir buçuk ay sonra hamile kaldım ama en başında 2 buçuk senedir çocuğumuz olmuyordu sonra dış oldu şimdi normal çok şükür
Salise2 elif1302 3 ay korunduk. Onun da üstünden 5 ay geçti henüz olmadı bu ayda yok gibi. Hgsyi de ikinci kez dış gebelik olursa bakarız dendi. Ama dıl genelikten sonra beklemek daha da zor
nergis592_ elif1302 ılk dış gebelıgımde kapalı amalıyat oldum 1 sene sonra tekrar kaldım 2. Dış gebelık oldu oda mtx ıgnesı ıle düşürürdü 6 ay korundum doktor o kadar korunmana gerek yoktu dedı 4 ayda ole olmadı 10 ay sonra çok şükür nasıp oldu
allyslife elif1302 mtx vuruldum, 6 ay korundum. 6 ay sonra korunmadığım tek ilişkide gebe kaldım🫠 şimdi 21.haftadayım
rumeysa_ar allyslife bende 6 ay korundum yeniden düşünmeye başladım çok stresli bi dönem cidden sevindim sizin adınıza inşallah bana da nasip olur
allyslife rumeysa_ar stres yapma canım, ben birkaç ay daha korunup kilo vermek istiyordum, korunmaya devam ediyorduk o yüzden, 1 gece korunamadık onda da gebelik oluşmuş oldu🫠 stres oldukça olmuyor maalesef
hilal9318 elif1302 boş gebelik yaşadım bende kanamam biter bitmez kaldım doktorun dediği gibi korunmadım şu anda 28 haftalık hamileyim