beautiful_ NilVibe hava almıyorsa birşey olmaz ki kuzum bir poşete falan koy kalsın sonuçta toz falan almıyor içi
beautiful_ NilVibe hiç olacağını sanmıyorum kuzum ya ben hiç öyle birşey duymadım sonuçta pis bir yerde dışarıda değil
yldzz01 sarumervee bez az olmus tabi hastanede veriyor bez surekli ama yinede siz fazlasini koyun ne olur ne olmaz
sarumervee yldzz01 anladım canım o zaman yeterli benimkiler ihtiyaç olursada ev yakın zaten hastaneye
sarumervee annekiz6141 2 eldiven 2 çorap koydum tulumlar patikli diye temmuz sıcağında patik içine gerek var mı çoraba çok
annekiz6141 sarumervee ya ben şu mantıktayım daha et parcası oluyorlar dünyaya alısma süreleri var bence 🤷♀️
sarumervee NilVibe ben pişik yapar vs diye zaten 42’li paketten aldım denemek için ama sende atma yazık açtıklarını bi poşete koy geri kullanılır pislenmediyse canım
sarumervee uzuncab bez miktarını benimde çoğaltmam gerek ben çok az koymuşum 😅kıyafette 2 hastane çıkışı zaten 4 adet takıma denk geliyo yeter diye düşünüyorum yetmezse evim hastaneye çok yakın zaten
sarumervee annekiz6141 bebişi isilikte yapmak istemiyorum sıcakta bakalım o zamn ki duruma göre ayarlama yaparım