Merhaba kızlar. İkinci çocuğum ikiz olusmustu ancak birini 8. Haftada kaybetmiştim. Kanamalı keseydi doktor progestan verip eve yolladı 3 hafta sonra gel dedi. Gittiğimde ise kaybetmiştik. Ben bunu atlatamadım o süre, çok ağladım kendimi
Mahvettim diğer çocuk da riskli kategoriye girdiginden perinatolojiye (başından beri olmam gereken) gittim kafasında kist çıktı onun üzüntüsü vs derken çok zor ve sıkıntılı bir hamilelik sonucu çok şükür ki kalan bebegimi kucağıma alabildim. 3. Kez ama bu defa plansız hamile kaldım. Ama yine şüphelerim vardı ikiz için, günüm geçmişti ama zamanına göre test çizgim çok koyuydu, halsizliğim ve bulantım sanki 7-8 haftalık gibi bi yoğunluktaydı. Anne baba da ikiz teki benim, çok ihtimal vererek gittim yani. Zaten karnıma cihazı değdirir değdirmez de gördüm. Sat’a göre 5+5 diye gittim biri 6+1 biri 6+0 çıktı. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Perinatolojiye izin açtı sağolsun ben direk oraya aldım. Ama sevinemiyorum… öncekini duyduğumda ki havalarda uçuşum, o mutluluğum yok.. çok korkuyorum çünkü sevinmeye. Sanki aynı dönemlerde yine gideceğim, ve biri geride kalmış kalbi durmuş diyecekler. Asla inanamıyorum sağlıkla ikisini de kucagima alacagima 😭 o bende öyle bi üzüntü yarattı ki, diğer bebeğim 3 yaşını geçmesine rağmen hala arada hatirlayip agladigim biseydi. Allahım sağolsun ikinci kez nasip etti. Ama çok korkuyorum.. bu korkuyu nasıl atabilirim. Sizce şu an haftaları vs iyi mi? Yani süreç normal mi gidiyor sizce? Plansız olduğundan kalbin, Mumyo takviye, krom takviye, vücuttan yağ atıcı thincal gibi sıkıntılı ilaçlar bile kullandığım oldu o dönemde. Ama Allah can verirse, yaşayacak nasibi varsa yaşayacak elbet. Nelere dikkat etmeliyim? Tecrübeli çoğul gebeler, kucagima alabilmek için üzerime düşen ne varsa yapmak istiyorum. Desteğinize çok ihtiyacım var. Çok istiyorum sevinmek mutlu olmak, olamıyorum .. 😢