ebruk0308 semahayall ben 20 tane koydum ama paketimi koysam diyorum sanki yetmicek gibi 2 gece bilemedim belki alırım yanıma biraz daha fazla olsun az olmasın
buse76 semahayall ben 20 tane koydum yetmezse evden takviye edersiniz yada heryerde bez var market feşan eşiniz alır getirir fazla yüke gerek yok benim düşüncem 😂
buse76 semahayall ben tam takım hastane çıkışı koydum 10 lu bir tane yedek olarak da 4 veya 5 tane koydum 5 li takım olarak kusma felan olur diye 5 tane de zıbın koydum
semahayall semahayall herkes baya koymuş ya 😅 ben 12 tane mi ne bez koydum , bir de 3 takım kıyafet 🤣 ya kıyafete işeyip kaka yapmaz herhalde ne bileyim , fazla yük olmasın dedim
sarilale123 semahayall ben 15 tane koyacağım ama hastane de veriyo isteseniz(özel). İlk oğlum da işitme testine götürmüştü hemşire, tuvaletini yapmış biz altını değiştirdik, temiz bezle getirdim demişti mesela bana.
bsya semahayall bebek sulu kaka yapıyor ya kıyafeti kirletir bezi de kıyafeti de fazla koymakta fayda var ne kadar yer kaplayacak ki