kslcvrye 2gun hastanede yattım çıktım rahîm ağzı kisaligimdan ve sancidan sancı 50 60 arası çıkıyordu doktor çok değil dedi 23.4haftada normal mi böyle sancı olması hiç olamaması lazım benim bildiğim yani taburcu ettiler hemen
semanurkc kslcvrye başka hastaneye de git istersen ben 38 haftayım akşam nstye girdim en fazla 20 yalancı sancıları saymazsak başka doktora da danış bence çok erken sancı için
miracsevim kslcvrye ben oğlumda yaşamıştım açıklık yoksa sorun yok rahim ağzı kısalığını ilaçlarla durduruyorlar sürekli dinlenmen lazım ağırı bırak hiç bişey elleyip kaldırma 37 de doğurdum ben maşallah bi sıkıntı olmadı korkma stres yaptıkça daha kötü olursun
kslcvrye semanurkc aynen ama Ankara’da en iyi Hastaneye Bilkent şehir hastanesine gidiyorum keşke özele gitmeye durumum olsa özele giderim ama malûm fiyatlar pahalı baya bi başka hastane de bakar mı hiç bilmiyorum şimdiye kadar orya gittiğim için
semanurkc kslcvrye bu hastaneleri hiç anlamıyorum ya hasta sen babanın hayrına bakmıyorsun ya sanki saçmalıyorlar inşallah sorunsuz atlatırsın 😌❤️
kslcvrye beybimom_ aynen ama ilk gittiğim için soruyorlar hastaneye yatmadan önce Sincan devlet hastanesine gitmiştim hemen sevk etti Bilkentte nerde koktroluysen oraya git dediler hemde kapsamlı bir hastane değil burası dedi benm riskim olduğu için
kslcvrye semanurkc amin inşallah keşke biraz durum iyi olsada özele gidebilsem ama yapacak bişey yok Allaha emanet bebislerimiz rabbim korusun 🤲🩷
semanurkc kslcvrye Rabbim kalbine göre versin inşallah gidebilirsin herkesin canı kendine değerli doktorların umrunda değil maalesef 😌❤️
kslcvrye miracsevim inşallah bende o haftayı görürüm sürekli dinleniyorum çok yorulmamaya özen gösteriyorum inşallah vaktinde gelir 🩷