merve_unaldi elisamommy ilk gebeliğimde adetimden 6 gün önce öğrenmiştim birazcık daha bekle bence çıkabilir belki şuanda da ama garanti olsun en azından
elifsn23 elisamommy ben bu durumlarda regl geçtikten sonra kan vermeyi daha doğru buluyorum canım çünkü geç dllenme olursa kanda çıkmayacak belki de çok düşük çıkacak stres olacaksın
csnnm 3bebem ya ben nerdeyse 1ay oldu rgl olmadım son adet tarihim 15nisan döngüleri mi düzensiz olduğu için 29 25 gibi de rgl ola biliyorum ama bu ay olmadım dün artmed test yaptım silik çıktı bugün erken gebelik testi yaptım negatif sonuç verdi sizce kan vermem grek mi kizlar 🤲
3bebem csnnm bi kan ver canım istersen bazen testlerin hassasiyeti aynı olmadığı için aynı sonucu vermeyebilir kan verirseniz daha iyi olur
3bebem csnnm saat 10 a kadar alıyorlar diye biliyorum canım ama kadın doğumdan sıra alıp kan verebilirsin
ilaydamtn 19 şubattı beklenen adet tarihin Ben 16 şubatta test yaptım çift çizgili görünce kan vermeye gitmiştim hemen , 113 betahcg ile öğrenmiştim
bsrsrpky elisamommy Bence de Reglin geçmesini bekleyin ben dayanamadım reglime 4 gün kala kan verdim negatif çıktı şuan bütün belirtilerim reng belirtisine benziyor regl olmazsam test yapıcam çok fazla test yaptım hepsi negatif çıktı her kadında farklılık gösteriyormuş
csnnm 3bebem bide yaptığım test beby experd sizce güvenilir test mi yaptım sonuç negatif çıktı dünde kaset test yaptım silik çizgi çıktı
_06momms Regle 2 gün kala days comfort ile öğrendim ertesi gün artımed yaptım silik çıktı. regl günü kan verdim beta 66 çıktı . Reglden 1 gün önce güvenilir bi test yaparsan çıkabiliyor bence veya en garantisi kan . Ama ya adet günü ya da geçmesini bekle
minikanne123_ elisamommy benim ilk hamileliğim de belirtilerim ve şüphelerim vardı regl olmama 1 hafta kala kan verdik negatif çıkmıştı günüm geçtikten sonra tekrar test yaptım pozitif çıktı gününüz geçmeden test yapsanız olumlu sonuç almazsınız