Minaresad Kizlar bebekleriniz kiyafetleri icin gonul rahatligiyla kullandiginiz deterjan markasi tavsiye eder misiniz? Bu sayfayi da takip edeli iyice kafam karisti
lilamom Minaresad bende takip ediyorum ama herseye cok takilmayin bence kotu dediklerini almam ama arada dediklerinden alirim mesela temiz diye ayrilanlarin hepsi kolay bulunmuyor yda butce asiyor
denizoktay Minaresad boron u aldım canım ben hem kendi kıyafetlerim hem bebek için kullanacağım zaten mühendisin oğlunda da yıldızlar listesinde var, ekonomik yerli malı ve içeriği temiz bence pahalı şeylere gerek yok
Minaresad lilamom inanin bu kadar takintili oldugumu bilmiyordum. Gecen kardesim her seye bu kadar takilirsan hasta olursun deyince fark ettim ben de😂
Ayserhnckn Mühendisinoğlunu bende takip ediyorum ve gerçekten hiç bilmediğim, araştırmasını yapamayacağım markaların bilgilerini çok güzel açıklıyor. Tabiki orada bulunan ürünler her bütçeye uygun değil ama kimi ürünler var ki çok iyi diye bildiğimiz ama çok pahalı olan ve aslında çok zararlı olan. Yani bir şişe şampuanı bebek ne kadar zamanda bitirir diye baktığımızda bir çok kişiyi aşırı derece de etkilemez diye düşünüyorum 🤗
Minaresad Ayserhnckn evet de simdi ben turkiye disinda yasiyorum ve onun kotu dediklerini de eledigimde gonul rahatligiyla alacagim bi marka kalmiyor.
Ayserhnckn Minaresad yurtdışı olayı farklı tabi o zaman mecbur alacaksınız ama yine de bir fikir oluşturur içeriğine baktığınızda belli başlı şeyler yoksa kullanırsınız ☺️