Deleted33000 kurkmantosuzmadonna hherkes yorgun ozaman bacım burdan kaç kişiden okuyorum hep bı yorgunluk hâli var
yasemincel65 beautiful_ valla biraz 🤏 ucundan döngüyü kırıyoruz gibi hadi bismillah ya da ben alıştım artık bu haline 🥹🥹🥲🥲
GirlandBoy_Mom beautiful_ biraz kafa dinlesek eşimle beraber iyi olurdu mesela küçük bi tatil çocuklar doğdu doğalı baş başa hic bisey yapamadık desteksiz olunca bırakacağın kimsede olmuyor
danla2711 GirlandBoy_Mom ay kesinlikle yaa desteksizlik zor bende bırakamıyorum kimse yok🫠 birde malum herkesin bahanesi emiyor olduğu için gidemiyoruz🫠 aynı şeyi istemişiz😂 1 yaşında oğlum
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 çocuklar sağ olsun dinlenemiyoruz ki canım. 🥲 Bulaşık makinesini akşam çalıştırmıştım daha şimdi boşaltıyorum. Daha ne yemek yapacağım onu da düşünmedim.
regaipmucizem beautiful_ izmirde ailemle olmak isterdim ya da 2018 2022 yılları arasına geri dönmek isterdim
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna evet ya oyleler gerçekten buyuyolar ama ne zahmetlerle nelerden feda ederek büyütüyoruz bide bize sorsalar