Zeyneplemutluluk beautiful_ eşimle kızımla beraber Antalya da sahil kenarında deniz keyfi yapmak isterdim çok ihtiyacım var 🙈
yasemincel65 beautiful_ valla biraz 🤏 ucundan döngüyü kırıyoruz gibi hadi bismillah ya da ben alıştım artık bu haline 🥹🥹🥲🥲
ecemdksl sulenurmuezzinoglu 27 haftalıkken bi anda 27 mm den 13 mm e düştü 2 cm de açıklık var dediler. Ayrıca enfeksiyon çıktı 10 gün antibiyotik tedavisi aldım. Şimdi tekrar kültür alındı kontrol amaçlı sanırım onun sonucunu bekliyorum. Doktorlara kalsa doguma kadar burdayim ama hiç sanmıyorum imza atıp çıkarım gibi geliyor
sulenurmuezzinoglu ecemdksl çok geçmiş olsun bende evde yatarak idare ediyorum hiçbir belirti yaşamadınız demi hastaneye gidene kadar 20 mm açıklık henüz yok ama sürekli kontroldeyim büyüdükçe açılma olcak die korkuyorum inşallah sağlıkla kavuşuruz🙏
ecemdksl sulenurmuezzinoglu sağolun 🫶🏻 Belirti olarak mıdır bilmem ama bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyordum.. Rutin kontrole geldiğimde fark edildi yatış verildi hemen beklemedeyiz hakkımızda hayırlısı olsun