mervekalkann merveasd ben kariyeri olan sosyal bir insanım 8.5 aylık hamileyim şahsen kendi düşüncem tek çocukta kalmak. Yaş itibariyle zaten şuan 33 yaşındayım bir daha çocuk yapmayı düşünmüyorum.
GokcesMoMmm merveasd memurum bir kızım var nasipse sağlıkla gelsin hamileyim ikinci çocuğumuzu bekliyoruz iki ideal bence aralarını da çok açmamak istedim ben ama üçü düşüneceğimi sanmıyorum 🤣
ayox merveasd bende çalışıyorum 6bucuk yaşında kızım var şimdide oğluma hamileyim Allah kısmet ederse sağ sağlım kucağıma alıp çocuk defterini kapatırım diye düşünüyorum birde aileler uzakta ve desteksiz büyütüyorum o sebeple de zor oluyor hem de yaşımda geçiyor ve biraz daha kariyere odaklanıp farklı şeyler de yapmak istiyorum…
zynprkc Yaş grubu eğitim seviyesi ve çalışma etkili bence tek çocukta kalmada. Üniversite yada yüksek lisans mezunu olup 27-28 yaş civarında evlenen çalışan arkadaşlarımın tek çocuğu var çoğu da tekte kalma niyetinde genelde de 30 a doğru doğuruyorlar. Evlenir evlenmez yapmamalarının sebebi de evliliğin oturmasını beklemek ve tadını çıkarmak.
iremm00 mervekalkann bende 22 yaşında yım 2.5 yaşında kızım var bu yıl ki kpss ye girip, sneeye alımlara başvuru yapacağım, dusuncemde seneye ordu,smasun civarında çalışmak, bende tke çocukla kaldım çalışınca da ztn düşünmem çocuk belki 3,5 sbee sorna anca