Momlife_ Ağrı girdi ve belime doğru geldi ama bebek de bir yere toplandı o ağrı da gözlerimi dişlerimi sıktırdı resmen yalancı mı oluyor bebek pozisyon mu değiştiriyor
merve3531 Momlife_ canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben tam 39 da öyle olmuştum sert bir sancıyla beraber bebek midemin altına toplanıyordu çok şükür sabahına doğurdum sancı sıklığını takip et 2-3 dk da bir olmaya başlarsa durma hemen git
myangelson Momlife_ evet zaten gerçek sancı böyle oluyor. Kasılmaya ek sancı oluyor ve düzenli aralıklarla gelmeye başlıyor. Kasılma olduğunda sancı yoksa pek onemsemiyorlar eğer çok yüksek sancı olmadığı sürece tabi. Haftan büyükse düzensiz olduğunda da çok önemli değil
Momlife_ merve3531 Prensesmom_ yalancı sancı galiba geçti anlık oldu 36 haftalığım bugün kontrolüm var dün gece rüyamda da doğum yaptığımı gördüm
miniginannesi__ Momlife_ ay hayrolsun canım bende geçende doktorumu gördüm rüyamda bakalım durumlar ne kontrole bende gidiyorum bugün🤩🙏
_Umayinannesi miniginannesi__ hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim. Bizimde cuma günü kontrol var
Momlife_ miniginannesi__ çok şükür herşey yolunda doğum şeklini sordum henüz erken dedi az daha bekle oğlum gününü tamamla😂 sen ne yaptın
Momlife_ myangelson deletedmom43191 _Umayinannesi gizemli00 İyiyim çok şükür canlar Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 çok teşekkür ederim
miniginannesi__ _Umayinannesi çok teşekkür ederim 💖hastaneye geldim nst den çıktım doktoru bekliyoruz
gizemli00 Momlife_ evet canım toplanır ama doktorum şey demişti su iç soluna uzan bebek duzelmezse dakika tut filan geçmezse iletişime geç demişti
miniginannesi__ Momlife_ çok sevindimm🌸 bizde de sıkıntı yok elhamdülillah 37 de yine çağırdı çatıya o zaman bakacakmış yürüyüş yap dedi ve egzersiz verdi bende bugün pilates topu sipariş ettim bakalım normal doğrabilecek miyim🤔🤣🥹
Momlife_ miniginannesi__ beni de cuma günü tekrar çağırdı 37de mi başlıyor çatı ondan da ayrı korkuyorum yaa iyi olmanıza sevindim 🌸🫶
miniginannesi__ Momlife_ ya bilmiyorum ki doktordan doktora değişir de bizimkiler 37 de bakacak 🌸 senin doktor seni neden çağırdı tekrar