nora1233 Kızlar reglime 3-4 gün var nimo gebelik testi yaptım ilk defa kullanıyorum yalancı pozitif çıkardığına dair yorumlar gördüm bu testi kullanıp hamile olan var mı ben silik çizgi görüyorum sizce durum nedir şu an kan vermeye gidemem 1-2 gün sonra anca 😞
Masal777 nora1233 bişe demek çok zor başka test da yap canım çünkü bu testi ne zaman alsam hemen boyile çizgi çıkartıyor maalesef ama gerçek çizgide başka teste de çıkması lazım
semsem150 nora1233 ben.. eczanede sadece bu test kalmıştı yalancı pozitiftir dedim. Haftaya doğumum var yalancı değilmiş 🤣🤣
kedilivebebeli İkinci çizgiyi bende görüyorum ama kan vermeseniz bile bir test daha alın farklı marka
_Mother_ Gulumsaw aaaa ben kaset test yaptım başka marka bu testtin de erken gebelik yalancı olma ihtimali var mı
_Mother_ Gulumsaw Testlerim bu şekilde benim de hemen çıktılar yalancı olma ihtimali var mı adet tarihim de geçiyor aslında
Gulumsaw _Mother_ yok olma ihtimali yok bence. Çünkü hem günün geçiyor hemde hemen çıkmış ya erken gebelik testi dene yada kan ver
Gulumsaw nora1233 hayırlı olsun kuzu nimo bana yalancı pozitif vermişti ama sende doğru çıkmış hayırlı olsun 🥹
nora1233 Ertesi gün 2 tane test birden yaptım ikisinde de 5 dk içinde çıkınca kan verdim ben de çok umutlanmak istemedim yalancı pozitiftir diye ama çok şükür hamileyim 🥰
_Mother_ Gulumsaw biri kaset biri erken gebelik yaptım zaten bu sabah kan verdim sonuç bekliyorum son adet tarihim 26 Nisan ama 18 mayısta tek korunmasız olmuştu sanırım siliklik ondan 13. Gündü çünkü test yaptığımda
Gulumsaw _Mother_ kan sonucun çıktı mı canım sabah bende kan vermiştim ama idrar sonucu çıkmış kan hala çıkması bekliyorum