hesraa Yakın zamanda İstanbul Avrupa yakasında özel hastanede detaylı ultrasona girmiş arkadaşlar hastane ve fiyat bilgisi yazabilir mi. Medipol Bahçelievler 9000 lira dedi. Daha uygun bulamazsam orda yaptırcam
Tortilla hesraa bende altan cebeciye 8.000 e yaptırdım. Daha uygunları da vardır ama cogu radyolojı uzmanı. Perinatolojı uzmanı olmuyor.
mercimektanemm hesraa merhaba ben bugun aradım 10 bin denildi her gün fiyat mı değişiyor anlamadım;) hangi doktor için sordunuz siz
Budiss_Moms hesraa o kadar parayı verdikten sonra prova giderim dedim ve bende şişlide prof İsmail Özdemir e gittim. Gayette memnun kaldık. Detaylı ultrasona bir kere giriyoruz nerede olduğu çok da önemli değil yeterki güzel bir perinatolog olsun fikrindeyim ben
hesraa mercimektanemm medipol Bahçelievler’e mi sordunuz. Ben on gün önce falan sordum arefe günüydü. Doğuma muayene ücretlerine falan her şeye yeni zam gelmişti. Temmuzdaki zamı mayısa aldık dediler.
hesraa Budiss_Moms ne kadara yaptırdınız. Evet iyi bi perinatolog olması önemli tabi geçerli sonuç için
Budiss_Moms hesraa 9 mayısta yaptırdım ben zam gelmediyse tabi peşin 8000₺ verdik. Kartla 12000₺ di sanırım.
hesraa mercimektanemm şimdi telefon açtım sordum reyhan hanım da serdar bey de 10 dediler. Hastanede 9 demişlerdi. Gidene kadar değişir mi tekrar bilmiyorum 😅. 2-3 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
serenayyk Biz de bugün şişlide prof dr ismail özdemire gittik iyi geçti oldukça detaylı baktı hatta bebiş yüzünü biraz sakladığı için 2 hafta sonraya tekrar çağırdı hem daha büyümüş olur net olur güzel fotoğrafları olsun dedi, ücret hala nakit 8 bin
raley61 İnstagram üzerinden doktor Fırat Erşan yazıp iletişime geçebilirsiniz, eltim gitti esenyurtta kliniği var. Nakit 5 bin TL. Baya ilgili olduğunu söyledi🌸