ciceki Ben kendisinden memnun kaldım. Güleryüzlü ama sıcak veya samimi bir yaklaşımı yok belki o an öyle denk gelmiştir ama tersleyen bir tavrı da yok. Maalesef özel hastanede gördüğümüz ilgiyi devlet hastanesinden bekleyemeyiz zaten. Riskli bir gebelik yaşadığım için kendisine üç kez gittim. Her defasında çok yoğundu ve bir sürü hasta bekliyordu. Hatta yan odadaki doktor randevulu hastalarını yetiştiremeyince, o hastalar mağdur olmasın diye onları da kabul etti. Ben yoğunluktan dolayı randevu bulamadığımda, doktor olan kayınvalidem kendisiyle iletişime geçip ricada bulunmuştu. Randevum olmamasına rağmen beni reddetmedi, kaşeli bir kağıt vererek kayıt açtırmamı sağladı. Muayene esnasında zaten tüm ölçümleri detaylı olarak asistanına söylüyor ve tüm bilgilerin yazılı olduğu bir kağıt veriyor. Bu sayede ekstra bir açıklama yapmasına gerek kalmıyor; zaten bir sorun olursa mutlaka söyler. Bir sorun olmadığını belirtiyor ama emin olamadığı bir durum olduğunda da on gün sonra tekrar çağırıyor. Bence oldukça bilgili bir doktor. Çok konuşkan biri değil, bunu fark edersiniz zaten ama bir yandan farklı bir işle ilgilenirken bile sorularımı cevapsız bırakmadı. Amniyosentez (sıvı alımı) konusunda da “yaptır” veya “yaptırma” gibi bir yönlendirmede bulunmadı. Sadece isteyip istemediğimi sordu. Ben reddedince, “Amniyosentez yaptırmak istemiyorum.” yazılı bir kağıt imzaladım, o kadar. Hiçbir zorlamada bulunmadı. Randevu bulabildiyseniz bence şanslısınız, dediğim gibi normalde çok yoğun bir doktor. Ki genel olarak ücretsiz perinatoloji bölümü çok yoğun maalesef 🤷🏻♀️