meyvemsi Kızlar kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz biz bugün 5+5 ken çok az duyabildik çok şükürrrrr
Bsssse meyvemsi 1 hafta sonra tekrar gidersen çok daha net duyarsın canımm hayırlı olsun sağlıkla gelsin 🥹🩷🙏🏻
Hatice_11 meyvemsi betaniz kaçtı acaba en son ne zaman kan verdiniz benim de 8 Haziran’da randevum var
meyvemsi merve3531 duyarsiniz diye tahmin ediyorum 5. Haftalarda zaten zor duyuluyormus veya henuz olusmamis oluyormus benim susam anasi gibi aceleci olacak herhalde 🤣 saglikla buyusun insallah guzel haberlerinizi alalim 🤍🌸
meyvemsi mrykrk acaba erken duyulunca erkek mi oluyor 🤭 Doktor keseden tahminim var ama soylemeyecegim surpriz olsun dedi 😂😂
mrykrk meyvemsi böyle yorumlar duydum ama hiç bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ kızımı 7 artısı vardı hatta öyle duyabilmiştik. Bunda bulantılar da çok erken başladı
meyvemsi mrykrk saglikla gelsin insallah 🌸bende hic bulanti yok sadece sabahlari bir öğürme oluyor bir de kotu kokulara karsi hassaslastim bir tik o kadar 😂 surekli olan yorgunlugumu saymazsak iyi gidiyorum 🫠
meyvemsi meri_ Benim betam 307 - 818 ve 1800 gibi gelmisti 19 mayista yaptim ilk tahlili sonra iki gunde bir bu sekilde artti. 25 mayista kese gorduk 4.5 haftalikti.
meyvemsi Hatice_11 en son 23 mayista 1800 lerde geldi 25 mayista kese gorduk 4.5 haftalikken bir daha kan vermene gerek yok demisti doktorum
Hatice_11 meyvemsi benim de en son 30 Mayıs’ta 3050 ydi bı daha kan vermedim inşallah bende duyarım sağlıkla alın kulağınıza inşallah 🙏🏼🌸
3bebem meyvemsi yyaaa postun banaaa nasıl moral verdi biliyormusun şuan 6+2 de duyabilir miyim diye düşünüyordum çok sevindim duymana sağlıkla gelsin 🥰❤️