shylaaaaa purplecloud ben yaşamıştım kaç haftalıksınız benim 36. Hafta da erken doğum oldu bir hafta daha bekletecekti doktor kanama olunca sezeryana alındım direk
ghostty purplecloud çok geçmiş olsunn, ben çok hafif geçirdim kontrollü bir şekilde 38 lere kadar geldik. Sizin safra asitleri değeriniz kaç gözüküyor
purplecloud hicrankvckk çok fazla kaşıntı yaşıyorum ama öyle böyle değil yani artık her yerim yara oldu hissedebiliyorum cildim kaşınmıyor cildimin altı kaşınıyor öyle bir kaşıntı ve tabi geceleri gelen avuç içi ayak altı kaşıntısı
purplecloud ghostty normali 8 benim ki 13,7 çıkmış Doktorumla mesajlaştık sadece henüz görüşmedik ursactive verdi sizin değeriniz kaçtı sizce bu değer çok mu yüksek
shylaaaaa purplecloud şeker yoksa kontrol edilir rahat olun şeker bebeğin daha çok kilo almasına neden oluyor ve kolestaz değerleri daha çabuk yükseliyor ben de bir kaç hafta içinde çıktı doğum oldu gebelik şekeri de vardı
ghostty purplecloud hayır çok yüksek değil ama yükselme eğiliminde. Sizde hafif kolestaz var .Benim de böyle idi ursaktif kullandım. Ayrıca tansiyon ilacı almıştım alfamet. 40 üstü tehlikeli demişti doktorum. İnşallah ursaktif değerinizi sabit tutar🙏🏻
purplecloud ghostty içim rahatladı biraz saolun 🙏🏼 bir şey daha sormak istiyorum ursactive doktorum reçetelemesine rağmen sgk karşılamıyormuş 1640 tlye aldım sizde mi ücretiyle almıştınız
ozdemirayca purplecloud sadece safra taşı tanısı ile sgk karşılar reçetenizde bu tanı olmadığından kaynaklı ücretli almak durumundasınız☺️