Meryem555 Şuan hastanede yatıyorum dün akşam oluk oluk kan aktı eğer kanama durmazsa bebeği alacaklar previa yım 27 haftalığım doktor yaşama ihtimali düşük diyor 😞
gebeyimgebesin Meryem555 canım hangi şehirdesin yeni doğan yoğun bakım imkanları nasıl 27 hafta yaşayabilir allahın izniyle. İnşallah kanaman durur.
kedilivebebeli Yaşam sınırını geçmiş aslında. Ciğer geliştirici vuruldu mu ? İnşallah zamanında gelir
kedilivebebeli Meryem555 kaç gram bebek ? 450 gram bebeğin yaşadığını gördü gözlerim de lütfen umutsuz olma sakın ol inanıyorum ki hersey güzel olucak Allahin izniyle
Meryem555 DenizAda_ doktorlar öncelik senin sağlığın diyorlar kan durmazsa benim hayati tehlikem varmış
gebeyimgebesin Meryem555 anladım canım doktorlar en kötü olasılığı söylüyorlardır. İnşallahh güzel olur herşey
fatoss_ Meryem555 Rabbim şifa versin hayırlısını nasip etsin canım umarım bebeğin vakti saatinde gelir 🤲🏻🤲🏻
Minigim2727 Rabbım sıfa versın. Bız ne yapsak boş Rabbım ne takdır ettıyse onu yaşıyoruz.Allahım kucağınızda koysun sağlıkla dünyaya gelsın ınsallah.
esrayvz25 Meryem555 Rabbim yardımcın olsun kaç gram bebeğin canım yaşam sınırını geçmiş bu haftalarda doğup yaşayan çok bebek var inşallah sende sağ Salim alırsın kucağına
Meryem555 esrayvz25 amin Allah razı olun gramıni bilmiyorum söylemediler bence kanamadan dolayı sormak aklıma gelmedi 😞