twobabymomm esma4534 var canım . Sancı normal adet belirtisi ile aynı oluyor genelde hamilelik belirtileri . 15 16. Ci haftaya kadar kasik ağrım oluyordu benimde
buketdeniz19 esma4534 pozitif canım bariz belli hayırlı olsun kadın doğuma git yada acilde bi kan ver hemen
3bebem esma4534 kötü cevaplara bakma yalancı pozitif teste çok olunca insan ister istemez paylaşmak emin olmak istiyor pozitif ama emin olayım dersen ki ben hep öyle yaparım bi test daha al 🌸 sağlıkla gelsin inşallah 🌸
esma4534 _kalpatisi neyse tamam teşekkür ederim hiçbir kötü niyetle atmadım o anki heyecandan ve sancı korkusundan Attm kusura bakmayın kimseyi kırmak istemem asla tekrardan özür dilerim 🌸
gizemiaaa _kalpatisi _kalpatisi alakası yok benim kan sonucum çıktığında bende biliyordum hamile olduğumu ama işte insan inanamıyor duymak istiyor 10 yıl sonra olunca veya dua almak istiyor. Herkes sizin gibi düşünmüyor yani
feyzaciim esma4534 kızz kaç gün gecikme bu maşallah ben yapsam senden daha silik çıkar 😝 ben 18. Haftadayım hala acaba adet mi oluyorum diye tedirgin oluyorum sancılardan 😂 normal tamamen, rahim büyüyor onun ağrıları