irmkkck Kızlar merhaba 28. Haftamdayım doktor bugün kontrolde suyun sınıra yakın şekeri karbonhidratı kes dedi böyle bir durum yaşayan var mı çok moralim bozuldu 😔😔
selo48 irmkkck benim de en derin cep 7 cm canım. İkizlere hamileyim . 2 aydır bu şekilde . Ama ben asla kesemedim doymuyorum . 2-8 cm aralığı normal diye geçiyor aslında ama üst sınırda tabi . Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
annebaliii irmkkck bana da 25 cıvarı demıstı sekerı hamuru hazır seylerı kestım ıkı haftaya duzeldı canım Bıde bol su ve yürüyüş yap duzelır
Aleyflxx irmkkck aynı haftadayiz plesanta on duvar plesanta grade 2 ve suyumda fazla 20 den beri sürekli hastanede yatıyordum sancı yapıyor bunlar bende 24 dede ciğer geliştirici vuruldu
gizemmmm__ irmkkck bana da dedi ama ne kadar olduğunu sormadım hiç . Perşembe perinatolojiye gideceğim bakalım ne derler . Sağlıkla kucağımıza zamanında alalım inşallah 💙
annebaliii irmkkck arada bazı yemekle ıkı lokma aldım tabı sıfır bırakma degıl yani yersende tam buğday yedım
damlasv irmkkck bir doktor bana da 28. Haftada bunu dedi iki farklı doktora gittim sınırda ama normal dedi yani tek doktora güvenmeyin ben günde 4-5 litre su içiyordum onu 2 ye çekmen yeterli olur dediler
ozdemirayca Haftamdan beri suyum fazla bazen nedeni bilinmeyen durumlar olabiliyor şeker takibi yapabilirsiniz evde yada belki şeker yükleme testi vs ister ileri haftalarınız için sıkıntı olabilir çünkü su fazlalığında karın daha büyük oluyor baskı artıyo erken su gelme riski olabiliyo 36. Haftamın sonundayım çok şükür henüz bir problemim olmadı
Semilk05 irmkkck başından beri suyum fazla bugün gittim kontrole 33+3 yine fazla doktor 34. Haftada bebek ciğer gelişimi tamamlıyor doğsa da sorun olmaz sadece ufak bi bebek olur dedi inşallah zamanında gelir.