-mavim- Kızlar erken doğumu tetikler diye korkuyorum açıkçası. Sarı bir damla süt geldi göğsümden niye olur ki başına gelen var mı
-mavim- Esra1999 sarilale123 hhandan leefamily Teşekkür ederim içim rahatladı. yok ellemiyorum sıkmıyorum. İlk gebeliğimde olmamıştı bunda olunca şaşırdım çok şükür normalmiş
damlasv -mavim- hiçbir sorun yaratmaz bir damlayı bırakın su gibi akıyor benim 32. Haftadayım sancım açılmam 0 yani tetikleme durumu olmuyor
-mavim- Ceyoceyo damlasv sarilale123 Ne kadar süt gelen varmış gerçekten. teşekkür ederim cevaplar için💓
bemekli8gmailcom -mavim- benimde 32 haftalıkken gelmişti canım durup dururken bi kac gün sürdü.Doktorum sakın temas etme oynama dedi sütün gelmesi iyi bisey degil dedi dogumu tetikler dedi.Suan 33+5 haftalığım o gunden sonra bi daha gelmedi
bemekli8gmailcom -mavim- aynen canım elleme sen son zamanlara dogru yaklaşınca olabiliyormuş cevremdekiler oyle diyor genelde onemli olan dedigim gibi sıkma kendi kendine gidiyor zaten
ftmctn5151 -mavim- 24. Haftadan beri sol Göğsümün üzerine yattigimda 5-6 kere islak uyandım ilkinde de böyle olmuştu 33. Haftadayım bende doktor olabilir demişti 🌸
-mavim- ftmctn5151 benim ilkinde hiç olmamıştı. Bebeğim de çok hareketli. Yalancı sancım da çok. O yüzden korktum açıkcası. Ama yaşayan çok kişi varmış ya
ftmctn5151 -mavim- yukarıda yazılanlar gibi sıkmak veya masaj yapmamak gerekiyor göğüslere Allah korusun benim de sancılarım çok oluyor
bsrelif -mavim- Bende aynı haftadayım gelmedi. Göğüslerimde aşırı bir damarlaşma oldu bende her yerim çatlamış göğsümün