Semilk05 senaakck gece 12 ye doğru sancı başladı sabah 7-8 gibi hastaneye gittim öğlen 12 de doğdu kızım
busbus222_ senaakck sabah saat 8 de suyum geldi hastaneye gittik yatışım yapıldı suni sancı verdiler kendi sancım gelmedi gece 11 de de oğlum doğdu nerden baksan 14 -15 saat sancı çektim
bahardurum senaakck 41. Hafta 12:45 suni sancıyla başlayan doğum sürecin ertesi gün 2:45te kızımı kucağıma almamla son buldu çok şükür 🙏
kisbebisi senaakck aksam 10 gibi suyum gelmeye basladi. Hastaneye gittik gece 12 bucuk gibi sancilar yavastan basladi 3 gibi de dogum basladi dediler. 05.15te oglum dogdu
esalsby senaakck 3-4dkda bir gelmeye başladı şiddetli sancılar. Zaten öyle bir hal ki kendinde olmuyorsun ben zaman nasıl geçti anlamadım tam artık yapamayacağım dediğim anda 8 cm açıklıkla doğuma alındım. Ikınma evresinde o kadar zorlanmadım öyle söyleyeyim. Yatarak sancı çektiğim için de ekstra zorlandığımı düşünüyorum. Bir yandan kolumda serum bir yandan nst bağlı. Bir daha çocuk düşünecek olursam beni bu şekilde hareketsiz bırakmalarına izin vermeyeceğim. Son saatler zorlayıcı ancak geçip gidiyor iyi ki normal oldu diyorum. Her şeye rağmen hep kısa sürede olsun bitsin diye dua etmiştim öyle de oldu çok şükür.
yinemihilal esalsby inanmıyorum aynı şeyleri yaşamışız. Ben de aktifken ağrıyı çok hissetmiyodum ama nst için yatırdıklarında çıldırıyodum. En sonunda yatmak istemediğimi söyledim. Aynı şekilde artık devam edemeyeceğim demiştim -belimde fıtık vardı ve sancı fıtığımdan giriyodu- tam o sıra doğumhaneye alındım. Bence doğumda eşik ‘artık dayanamayacağım’ noktası sonrasında doğuruyosun 😁
ms_annisko senaakck 13 saat sürdü son 5-6 saat daha sancılıydı. Sancı giriyor çıkıyor sonlara doğru da çok sıklaşıyor
kardiasell senaakck bende evde 2 gün sancı çektim ne zaman zorlamaya basladı dayanamaz oldum hastaneye gittim 2 saat içinde doğumum gerçekleşti
Sedaa_ sude7890 benim de öyleydi kedi olmadı ama ıkınamadım tam kesi oldu bende de dikiş vardı dediğiniz gibi bence de çok zordu bende sezeryan istiyorum benim de eylül gibi olacak inşallah kolay doğumumuz olur Allah
Buhati senaakck sabah 6da kanama öğlen sancılar öğleden sonra 3te dayanılmaz sancılar ve akşam 8 20de doğum oldu
annebaliii senaakck sıfır sancı sıfır açıklık ıle 40+6 da öğlen 14.00 da sunı ıle başlattılar gece 01.10 da doğdu 💙ılk saatler ıdare edılırdı ama son üç saat hatırlanmasa daha iyi😀😀😀
aslhnkrts9 senaakck benimki erken doğumdu 7 cm açılmayla 3 gün bekledim ağrı sızı yoktu hiç , erken olduğu için müdale etmedi doktorlar bi risk olmadığı için. 3. Gün sabah ezandan sonra suyum geldi ,ağrılarım başladı 3 saat sancı çektim sonra doğdu kızım .
merve3531 senaakck gece 1-2 gibi hafif hafif sancı başladı sabaha doğru sıklaştı 9 da gittim öğlen 2 de doğum oldu herkese göre değişir tabi kendimden örnek vereyim o sancılar bana koymadı açıkcası
yinemihilal senaakck gece 2de yavaş yavaş sancılarım geldi. sabah 7de suyum geldi, 8.30da suni sancı desteği yapıldı. 13.00da 8cm açıklıkla doğumhanedeydim. 13.45’te 10cm ulaştı, 14.02’de bebeğim kucağımdaydı.
zhrrmom senaakck 1.5 saat sürdü 🌸 geceden hastaneye yatışım yapıldı suni sancı ile doğumu başlatmak için. 0 sancı ile 10 cm açıklığa geldim. Sonra suyumu patlattılar doğumum başladı 🤗