Rukiye2709 Merhaba adet takvimime göre 5 hafta 4 günlük hamileyim . Doktor keseyi kontrol ettiğinde şunlardan günlük gibi bir açıklama yapmadı . Adetine göre hesapla 15 gün sonra gel dedi gönderdi :( (Esenyurt devlet hastanesi ) şimdi özele gideceğim inşllah kalp atışını ne zaman duydunuz ben kesin olsun diye Mart’ın 15 ine randevu aldım ama heyecandan duramıyorum :) Daha erkene mi alsam
nurayK Rukiye2709 genelde 6-7 haftalarda duyuluyor canım (geç döllenme varsa 9 da duyanda olmuş). Bende 2 gün sonra gidicem doktora 7 haftalık olucak duyarım diye düşünüyorum.
DiplomaliEvHanimi Haftaya carsamba 7+6 olcaz ama gecen hafta 1hafta geri gostermisti acaba yakalamismidir duyabilirmiyiz kalp atisini 🙄🥰🐣
Kubra9595 Canim ben 5 haftalikken kalp atisini duydum ama doktor suan yavas kalp atisi normalde 6. Haftada dinleriz dedi sonra 6. Haftada gittim gayet normaldi
sevgitekes Aysegulburakdogru kesenin içinde bebek gorunduyse sorun yok duyarsınız inş boş gebelik değilse
Aysegulburakdogru sevgitekes bebek de yok dedi normalde gözükmesi lazım dedim pazartesiye kadar bekleyelim dedi başka doktora gitmeyi düşünüyorum
sevgitekes Aysegulburakdogru benim ilki boş gebelik ti 6+5 te dediler kese çok büyük 20 mm oluşması lazım hemen kürtaj diye ama bi umut stresle 8. Hafta bitene kadar bekledim şimdi şükürler olsun duyduk kalp atışını