lokismommy prensannesi__58 evet normal riskli değilseniz ayda bir kere muayeneye çağırıyorlar hafta ilerledikçe doktorun söylüyor zaten 2 hafta sonra gel 1 hafta sonra gel falan diye ama uzunca bi süre ayda 1 çağırıyorlar normal olarak
bmkl prensannesi__58 Normal, özel hastaneye gidiyorum tam 12. haftaya kadar haftalık sonrasında ayda bir gitmeye başladım
annekiz6141 prensannesi__58 Normal.. 30 haftaya kadar 1 ayda 1 çağırılıyor 30 dan sonra 2 Hafta da 1 36 haftadan sonra da 1 hafta da 1 ya da hergün cagırıyor
dilaradoyan prensannesi__58 evet canım ayda 1 gidiyordum bende kontrollere. Hafta ilerledikçe düşüyor aralığı
prensannesi__58 lokismommy aynen bende bugun fetal dna sonucum ıcın gıttım cınsıyet bılgısı doktora atılmıştı sadece rapora baktı yenı gelmıssın ıstersen 2 hafta sonra gel dedı Bnde tamam dedım
lokismommy prensannesi__58 inşallah sonuçlarınız temiz gelmiştir sizi hatırlıyorum fetal dna için laboratuvar arıyordunuz🤲🏻
prensannesi__58 lokismommy ya çok şükür canım temız geldı arefe günü sonucu aldım cınsıyet bılgısı doktora atıldı onun ıcın gıttım bugün de 🌸
annekiz6141 purpoles hayır cnm muayene olduktan sonra 10 gün muayenenız oluyor mesela sıze 2 gün sonra gel dıyor kontrol dıye geçiyor o 10 günü gectıkren sonra ucretlı oluyor
buketdeniz19 prensannesi__58 28. Haftaya kadar ayda 1 kere çağırıyor sonrasında sıklaşıyor 3 haftada bir oldu benim 30. Haftadan sonra da 2 haftada bir olcak
temmuzonbir prensannesi__58 riskli olduğum için 9. Haftaya kadar her hafta daha sonra 2 haftada 1 ama artık 4 haftada 1 gidicez 13+4 olduk şuan
elifsn23 prensannesi__58 32. Haftalara kadar ayda bir çağırıyor canım sonra doktora göre değişiyor bazıları 3 haftada bazıları 2 haftada çağırıyor sonlarda da 1 haftada olacak sanırım