bmkl Bir de süt kesiği gibi akıntım oluyor. Bu normal mi benimle aynı hafta olup bunu yaşayan var mı?
bilmemben bmkl bende 21 deyim ağrı ve bacak aramda da ağrı hissediyorum bayramda yoruldum diye düşündüm sizde öyle mi oldu
Mervedd06 bmkl 21 deyim aynısı bende de var fakat rahim kısalığı çıktı ilk muayenende bi doktoruna baktır canım
bmkl bilmemben Doktoruma yazdım normal dedi ama sonra korktuğum için bayramda acile gittim hafif enfeksiyon çıktı ama yine de korkuyorum
bilmemben bmkl çok su içmeye gayret edin bir yerden sonra mide almıyor ama doğuma daha çok mecbur dikkat etmeliyiz enfeksiyon Allah korusun erken doğuma sebep oluyor çok erken daha ama geceleri uyuyamıyorum.
bmkl bilmemben Evet su çok önemli. Rabbim zamanında sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Geceleri benim de avuç ve ayaklarım yanıyor
bmkl Mervedd06 Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Dayanılmayacak gibi miydi? Biraz bahseder misiniz nasıldı?
Mervedd06 bmkl yok balım dayanılmayacak kadar değil ara ara özellikle ayakta durduğumda vajinama ağrı giriyordu