nia45 Henüz 4 haftalık gebeyim. Doktor randevumun günü gelmedi, ancak nöral tüp gelişimi başlayacağı için folik asite başlamak istiyorum. Doktorlarınız ne verdi, ne kullanıyorsunuz? Öneride bulunur musunuz?
aframoms13 nia45 sağlık ocağına git orda veriyorlar. Folbiol kullanıyorum ben ama bazılarına yan etki yapıyormuş ilk gebeliğimde de şimdide sıkıntı olmadı bende. Onu kullanmam diyorsan bebek düşündüğüm dönem folidoce kullandım o hafifti
tugbakanmaz nia45 diofol markasını gebe kalmadan 1 ay önce başladım başladığım ay hamile kaldım hala devam ediyorum benimde 5 haftalık 1000 tl gibi bir rakamı var ama 90 adet. genelde sipariş üzerine getiriyor eczaneler hem çok küçük yutması kolay hem de tavsiye üzerine kullanıp çok memnun kaldığım bir marka folik asit bebek için ayrıca çok önemli ama doktorunuza danışarak kullanmanızı tavsiye ederim ❤️
nia45 Hi aframoms13 hiçbir bilgim fikrim yok açıkçası, ne marka ne yan etki vb. durumlarına hakim değilim. Sadece depolar dolu olmadığı için doğrudan kana karışan formu lazımmış heralde. Doktorlar genel olarak neyi tavsiye ediyorsa onu alayım endişesiyle yazdım 🙏🏻
aframoms13 nia45 Folik asit ve (B12) vitamini vücutta birbirleriyle yakın etkileşim içinde çalışarak hücre yenilenmesi, DNA sentezi ve kırmızı kan hücresi üretimi gibi hayati işlevleri destekler. folidoce de yanlış hatırlamıyorsam b12 De vardı. ikisi bi arada yani. Folbiol biraz yüksek doz oluyor ama siz zaten gebesiniz depolarınızın hızlı dolması önemli olabilir sağlık ocağına gidin orda ebe yardımcı olacak size
yareeennn Vifolic diye bi marka benimki de içeriği güzel balık yağı vs var doktorumun tavsiyesiyle 4 haftalıkken başladım tavsiye ederim kokmuyorda