sndyy_4343 Benüm gördüğümü sizde görüyormusunuz bu test innovitanın testi ve devamlı bunu kullandım çokta memnunum az önce yaptım ve 3 dakika içinde o çizgiyi gördüm
sndyy_4343 guzelanne2 kızlar aşklarım bana çok dua edin 2 defa üst üste bebeğimi kaybettim rabbüm sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin hepimiz içinde öyle rabbüm herkesin kucağını doldursun ❤️❤️❤️❤️
sndyy_4343 Bakın aşağıya filtreli halini koyucam myangelson guzelanne2 yineaylardankasim allyslife hilalaselll4 tugbakanmaz
yineaylardankasim sndyy_4343 var görünüyor Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💕
allyslife sndyy_4343 oyy amin amin amin i inşaallah, benim de bir kaybım var 4 yıldır bekliyordum seni çok iyi anlıyorum. Sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşaallah💖💖
sndyy_4343 guzelanne2 yineaylardankasim Allah hepimizden razı olsun 🤭🤭 ayyy hiç beklemiyordum kızlar ya ovulasyon testi yapacaktım aslın da hcg testini yapmışım yanlışıkla görünce şok oldum🤭🤭🤭🤭
sndyy_4343 allyslife rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşalllah mutluluk haberini alalım hepimiz 🥲🥲🥲❤️❤️❤️
sndyy_4343 hilalaselll4 çok şükür çok teşekkür ederim ay ağlicam gerçekten hem korku var hem heycan hem mutluluk eşime söylemicektüm tutamadım söyledim 🥹🥹
tugbakanmaz sndyy_4343 bende erken testte çok silik çizgi görüp öğrenmiştim 4,88 di hatta beta değerim en önemlisi kan vermen ve 2 günde bir artıyor mu takip etmen hayırlısı olsun inşallah 😇❤️
hilalaselll4 sndyy_4343 peki canım seni üzmek istemiyorum ama neden kayıpların oldu yani sebebi ne bu sefer temkinli ol ki bir şey olmasın Allahın izniyle