060436 Deleted33000 kaç gündür sürekli et yemekten mide fesadı geçirecektim artık taze fasulye pirinç pilavı kuru cacık yaptım çok sıcak yiyilmiyorda
Deleted33000 060436 yaa neresi kız orda o kadar sıcak varmı bizim burda daha kemiklerim isinmadi benim 🤣🤣🤣🤣
lokismommy Deleted33000 karnıyarık pilav buz gibi dereotlu cacık yaptım bide kalburabastı var bi sivaslı olarak bayılırım canım çekince yapim dedim 🤪🤪
kartanesi___ Deleted33000 aynısını dedim😂😂ama maalesef ki yemekte kırmızı et, tavuk, kıyma vs yoksa o yemeği sevmiyor☹️
060436 Deleted33000 Ankara cnm valah ben sıcaktan geberiyorum dışarı çıkınca şişman oluyorum asıl sen nerdesin kemiklerin üşüyor 😂😂😂
beautiful_ Deleted33000 yok kız oda yasak diye 2 kaşık ondan alıyorum gerisini ete ve cacığa bırakıyorum kızımda onlarla bir güzel seviniyor benim kız soğuk şeyleri çok severde 😂😂
myangelson Deleted33000 bizde bugün ne pisirecegimi bilemedigim ortaya karışık bir menü oldu 😅😅 Nohutlu erişteli çorba Köfte Pirinç pilavı Havuçlu kabaklı karışık tarator 😅
GirlandBoy_Mom Deleted33000 kemik kaynattım suzdum soğan ve patatesle sulu yemek yaptım suyuyla etleri de içene attim yanına pilav salata
Deleted33000 GirlandBoy_Mom oooo tam senin çocuklarda yemiştir kolajenli kolajenli şifa olsun teuzelerinin bitanelerine❤️❤️❤️
zeynepyldrm_07 Deleted33000 valla bugün gidip Tetenoz aşısı oldum kolumu kaldıramıyorum dışardan yemek söylicem (kolumu kaldıramıyorum bahane maksat bugün yemeği kocam dışardan söylesin😂😂)
Deleted33000 kartanesi___ hmm bazı erkek de öyle oluyor bacım napak aldın bikere bide iade ile uğraşma sende yemeklere az kıyma et koy yesin