tbn18 Amh 0.27. Doğal yolla gebelik yaşayan var mı? 160/ 86 kiloyum. Kilo vermek istiyordum ama vakit, nakit olduğu için; artık hamile kalmayı düşünüyorum.
minikfasulyeo tbn18 illa hamile kalmak için zayıf olmaya gerek yok kilolu hamile kalanlar bile olabiliyor evet hamilelik süreci açısından zor oluyor kilolu olmak agarlik yönünden ama atlatilabilir değerlerinize baktirmaniz yeterli
sedaelifeymen tbn18 benim 8 yıl önce 0.31 di 8 tüp bebek denemesi basarısız oldu. 160 74 kilo falandım. Tüp bebeği bıraktım kendiliğinden 3. Bebeğime hamileyim sunanda. Doktora göre 4 yıl içinde tüm yumurtalarım bitecekti. Biraz rahat bırak kendini takma kafaya başka şeylere odaklan
mrvrm Amh 0.7 ile hamile kaldım. Yaş 30. Boy 163, kilo 49du. Şu an 17 haftalığız. Size de hayırlısıyla nasip olsun inşallah tez zamanda ❤️
3boysmom tbn18 arkadaşım 0.60 ile hamile kaldı. doktor hamile kalamazsın diyip aşılamaya yönlendirdi bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı hamdolsun
gulkeceli tbn18 amh 0.19 ve tek tüpüm var tüp bebekle bile çok zor denmişti ama kullandığım takviyelerle 1 ayda hamile kaldım doğal yollarla
gulkeceli bbk28 29 yaşındayım sadece sağ yumurtalığımda 4 tane yumurta görülmüş tü o ay yumurta çatlatma yaptık olmadı sonra tüp bebeğe gönderdiler ozaman profesöre gitmiştim tüp bebek bile çok zor demişti
bbk28 gulkeceli aynı yaştayız benimde 0,22 🥲 tüp bebeğe başlayamadık allahtan hayırlısını diliyorum inşallah bende yakında hamile kalırım bana dua edin lütfen🌸
Emrh tbn18 yaşım 34 amh 0.50 tüp bebeğe başladığım ay doğal yoldan oldu 15 ay bekledik olmamisti tup bebek kararı aldık yumrta toplma oldu transfere gtcem ay mucizem kndi geldi
Seymatrkay tbn18 Bacım erkek de sıkıntı yoksa şansın hep vardır. Bunu sakın unutma. İnşallah doğal yoldan gebe kalırsın. Ben kalamiyorum inşaallah sen kalirsin🌸