Epili Kızlar 23. Haftanın ortasındayım. Dünden itibaren midem ve boğaz arasında yanma gibi ama hani böyle çok acı yiyince mideniz yanar ya aç hissedersiniz kendinizi öyle birşey oluyor. Mide yanması tam anlamıyla bu mudur?
Melike35 Epili 2 hamilelikte de yaşadım bunu cepsodası ile gezdim hep yani yolda evde nerde çok fena oldum 1 çay kaşığı attım ağzıma su içtim doktora da sormuştum bir zararı yok demişti
Zgekomur Epili ben 38.haftamdayım geçmedi hala tek hamilelik sıkıntım 😔 acı su ağzına geliyor bazen , çoğu zamanda sanki midende ve nefes borunda biri çakmak tutuyor 🙄
Epili 2prenses_masal-oyku evet acı su gelir gibi oluyo ya ekmek atıyorum ağzıma bastırsın midemi diye ya da su içiyorum
Nebahathumeyra Aynen öyle😊benim de midemin üstüyle girtlağıma kadar oluyordu. Ama 1 hafta falan sürdü geçti şimdi 26+6 haftalığız
Melike35 Epili sor canım için rahat etsin benimkiler erkekti senin cinsiyet ne erkekte olur diyorlar da merak ettim bende
Nebahathumeyra Epili bende şaşırıdm aslında 24 haftalık falandım başladığında yandık bu Doğuma kadar böyle sürecek dedim çünkü ilk hamileliğim de de midem çok yanmıştı sonra 1 hafta sonra kesildi şükür. İnşallah senşn ki de hemen geçer. Zor mide yanması çay bile içemiyorum ben o durumda .
Selin24 35. Haftadayız yaklaşık 5-6 haftadır mahvetti beni de mide yanması. Midem kaynıyor resmen gece yataktan fırlıyorum ağzıma su gelmesiyle. Kendi pisliğimde boğulacağım zannediyorum 😂
Epili Selin24 dün gece oldu aynısı kalktım yoğurt yedim belki geçer diye ama malesef Belki biraz yemek yemeyi azaltırım diye umudum var olumluya çevirdim bu durumu bakalım artık 😁😁
Selin24 Epili çok baharatlı ve ağır yemeklerden uzak durup yatmadan 2 saat önce bir şey yemezsen daha rahat oluyor 🙂
Burcu3435 Canlar bende 35.haftamdayım.. doktor 33. Haftamda bir ilaç verdi sadece sabah aç karınla günde bir tane içiyorum mucizevi bir ilaç ve mide yanmasından eser kalmadı. Daha önce bende sizler gibi gece uyanıyordum uykumdan renie duo kullanıyordum ama hiç fayda etmedi. İlacın adını söyleyemiyorum ilaç evde ben iş yerindeyim. Akşam eve gidince unutmazsam yazarım adını size.. sizde doktorunuzla görüşürsünüz..
Epili Selin24 Aslında ilk günlerde baharatlı yemeklerden oluyo zannettim normalde çok severim baharatı hatta salataya bile isot katardım ama baharatı katmıyorum artık yine oldu dedim herhalde mide yanmaso dedikleri bu Allah başka dert vermesin da napalım
Selin24 Epili son zamanlara doğru daha çok etkiliyor yediklerimiz. Önceden ben de her şeyi yerdim bana mısın demezdi ama şuan kese iyice yukarı çıkıp mideye baskı yaptığı için mide daha çabuk etkileniyor. Bebek saç çıkartıyor o yüzden mide yanar diye bi şehir efsanesi var ama alakası yok tamamen kesenin artık mideyi sıkıştırmasından oluyor 🙂