GulsumB Çerkezköy optimedde doğum yapan varmı ? Memnun musunuz kontrollerime gidiyorum ama ama doğum konusunda kararsızım
deletedmom43191 GulsumB optimed ve irmet basli başına ihmalci hastane en ufak bir problemde Tekirdağ veya İstanbul sevk veriyo
deletedmom43191 GulsumB Oğuzhan gittim ama ihmal edildim sedaya gitmiyorum arkadaşıma düşük yaptırdı nida da pek yapmacık geliyor gözüme
burcinn01 deletedmom43191 merhaba ben seda hanıma gidiyorum ama emin değilim ilgili ve sürekli ben sormadan beni aydınlatsın istiyorum ben çoğu aklımda olan şeyleri unutuyorum gebeligimin başındayım doktor arayışındayım iyi ki bu uygulama var
GulsumB Evet bende başından beri egemen beye gidiyorum harika bi insan ilgili ama doğum konusunda hastane yetersiz diyorlar o kadar ücret verip rezil olmak var
elif20261 060436 son 20 sarilale123 GulsumB ben de egemen beye gidiyorum çok memnunum orada yapacağım doğumu. En başından beri ona gittim başka doktora gitmedim
GulsumB pelin623 evet bu fiyatlar odaları vs de pek iyi değilmiş sanırım ama sadece doktorum iyi diye değiştirmek istemiyorum
elif20261 pelin623 ben 2 ay önce sormuştum nakitte 40 kart ile 47 dediler ama hazirandan sonra zam gelecek dediler. 47 mı yapmışlar gerçekten
pelin623 GulsumB hiç bilmiyorum 30.haftadayım ilk gebeliğim nakitle 43-44 düşebilir demişti sezeryan için, ama orada doğum yapan tanıdıklarım memnundu
pelin623 elif20261 ben 25 mayısta sormuştum sezeryan için 47 dediler bir de sezeryanda ağrı kesici takıyoruz o da 5 dediler
elif20261 pelin623 o zaman zaman mı gelmiş ya şaka gibi daha hazirandan sonra zam gelecek dediler ne ara zam yaptılar anlamıyorum. Değişik bir sistem ocakta zam yapıldı yangından mal kaçırır gibi yeniden zam mı yapılmış