ikizlerkadini Kizlar selam tayin durumlarınız noldu açıklandı mi daha önce tayin olduysaniz ne kadar sürede yeni yerinize geçtiniz süreç nasıl ilerliyor ilk defa tayine gidecez nasıl olacağını merak ediyorum
hard bugün yerler belli oldu temmuzda tayin çıkan yerleriniz de olursunuz cnm daha önce 3 defa tayin olduk 5 sene aralıklarla bu arada nerden nereye çıktı tayininiz biz şuan mardin midyattayız 😊 1 sene oldu geleli
ikizlerkadini hard jandarma lar aciklandi bizde bekliyoruz bugun yarin aciklanacak cok heyecan liyim ve merak ediyorum muhtemelen doğuda bi yer cikicak şuan Osmaniye deyiz Mardin de cok güzel ama güzel yer çıkmış size🙂
hard ikizlerkadini evet çok güzel bir yer hakkınızda hayırlısı olsun dilediğiniz istediğiniz rahat yer çıkar inşallah sizede 🙂
kurkmantosuzmadonna ikizlerkadini tahmin ediyorum. Geçtiğimiz yıl ben de öyleydim. Ama o zaman bu kadar geç açıklanmamıştı.
ikizlerkadini kurkmantosuzmadonna her sene ayni olmuyor demekki buda sanirim bize denk geldi sizin tayininiz nereye cikti acaba