satirarasi 3bebem karından duyulmaz vajinal ultrason yaparlar . Vajinalde büyük ihtimalle duyulur. Karın için erken daha
zulemaa 3bebem benim iki gebeliğimde de kalp atışını duymamıştım o haftalarda bence 7-8 haftalıkken gitmek daha mantıklı
nurellaa52 3bebem birazda hastanelerin cihazlarına bağlı duyulur ama 6 dan sonra duyulmaya başlıyo geç döllenme vs yoksa duyulur
3bebem zulemaa doğru söylüyorsun aslında ama kan pırtılaşması var bende en azından keseyi görüp iğne başlanması gerekiyor mecbur gitmem lazım 😊
breeze92 3bebem 6+1de duydum karından 🥰 inşallah duyarsınız siz de 🙏 ilk kızımda 7.haftadan sonra duymuştuk
zehraclk0 3bebem Duyulabilir de duyulmayabilir de 6+3 te vajinal ultrasonda bile bebeği görmemiştik biz 7+3te görünmüştü. Eğer gorunmezse panik yapmayın 😊
myangelson 3bebem kalp atışı duymak için acele etmeyin. Çoğu doktor küçük haftalarda açmaz kalp atışı
zehraclk0 3bebem Evet öyle beklemek gerçekten çok zor. Aslında 7. haftadan sonra gitseniz daha iyi olur hem direkt bebeği görmüş olursunuz. Şimdi gormezseniz eğer bir hafta stres ve panik yapacaksınız
myangelson 3bebem kalp atışı acmasalar da söylüyorlar benim ilk doktorum öyleydi. Erken haftalarda açmayı uygun gormuyorum ama kalp atışı var bak diye. Rabb’im sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. Zamanında ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
gamzeznc 3bebem bana da zor gelmişti biliyor musun seni o kadar iyi anlıyorum ki ama zaman çabuk geçiyor🥹🩷🫶🏻 benimde ayın 15i randevum inan bana da zaman geçmiyor şu an😅 bizim de o gün Allah nasip ederse fetal günümüz
3bebem zehraclk0 kan pırtılaşması var bebeğe bişey olmaması için iğne başlamam gerekiyor canım o yüzden erkene aldım 😊