cyj Doktorum membran sıyırma yaptı. İşlemden sonra hafif bi kan geldi pembemsi. Karın sertleşmem arttı ve regl ağrıaı mevcut. Membran sıyırması işe yarayanlar işlemden ne kadar saat ya da gün sonra doğum yaptınız?
Melike3506 cyj bana da yapıldı sanırım doktor içeride parmaklarını döndürdü bir süre daire çizer gibi değil mi
newchapter cyj bana da bir saat önce yaptı kanadı. İşe yarar gibi çünkü emindi bu gece gelebilir dedi
cyj senaakck 40+0 hafta canım, yok hayır açıklık muyenesi yaparken prmsklarını içerde döndürüyor sadece bi kaç saniye sürüyor benim canım acımadı
Melike3506 cyj tamam bana da yapmış o zaman söylememişti de yaptığını eldiveni kanlıydı çıkardığında burada sordum pek cevap gelmemişti cuma günü yaptı hala doğurmadım 😂
cyj Melike3506 kanlıysa sıyırmadır kesin :) Bende de işlemden sonra kan geldi lekelenme tarzında, baya bi adet ağrım oldu ama şimdi daha iyiyim mesela :) sen kaçıncı haftadasın?
cyj newchapter ay hadi inşallahh bana gelir gelme bişey demedi sadece 1 parmak kadar açıklığım vardı. Sizin kaçıncı hafta ve açıklığınız var mıydı?