eslem2121 dilarabasciftci Allah evladın hayırlısını versin cnm ama haftası küçük değil erkek demişse erkektir die düşünüyorum kız diyince yanılma ihtimali olabiliyor ama erkekte çok yanılma olmuyor dşe biliyorum
merve_unaldi dilarabasciftci 13+ 3 de 2 gün önce bana da aynısını dedi Dr bir oğlum rabbim sağlıklı ömür versin ultrasonda 3 kere baktı 3. Sünde çıkıntı var erkeğe benziyor dedi 🤣 haftaya tekrar çağırdı ne yalan söyleyim kız bekliyordum öyle hissediyordum erkek deyince kaldım eşim uçtu tabi bu düşüncenizi çok iyi anlıyorum elhamdülillah nasip eder rabbime erkek evlatlar analarına yoldaş olur derler rabbim öncelikle sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah bizimde gelin kızlarımız olur inşallah 😍
mervekalkann dilarabasciftci detaylıda net öğrenirsiniz benim detaylıya kadar netleşmemişti biz de kız istiyorduk belirtilerim hep kızdı ama oğlumuz olacağını öğrenmiştik hala arada düşünüyorum doğumda kız çıkarsa diye 35. Haftaya giriyoruz 😂😂
yaseminn1234 dilarabasciftci bana 12 haftaydi sanırım erkege beziyo dedi sonra kız dedi bidaki gittigimde
ElifZehr Şuan 14+3 haftaligiz dün dedi direk kız eğer inşllah sonra değişmez çok değişen var diyolar emin olmadım oğlumda aynı doktor 12haftasinda erkek dedi doğruydu özel hastane yanlir mi bunda peki degişir mi sizce inşllah degişmez😂💖
Mavimsimavi havva5234 ay erkek o zaman ya galiba bende alışacam artık bende yarın devlete gidecem inşallah kesin olarak Orda öğrenirim oda erkek derse kaldım gelinlerin eline 😆😂😂
ayse81_ Ben de 15+5 te gittim erkeğe benziyor ama net değil iki hafta sonra kesin diyeceğim dedi ve neredeyse ağlayacaktım çok kız istiyorum ve kız hissediyordum yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum 🥹
havva5234 Mavimsimavi ay hayırlısı bakalım benimde 1 oğlum var 1 de hayırlısıyla kız istedim ama galiba buda erkek Rabbim hayırlı evlat versin 😁🤭