Alya05 elifksbr en iyisi kuru temizleme makinada bozuluyorlar Heleki kaz tüyüyse makinaya atma İçşnde pamuk olanda topak topuk oluyor
lokismommy elifksbr ben yün programında yıkıyorum içine 2 tane de çamaşır topu atıyorum kurutma makinesine atarken de hassas programda içine yine 2 tane çamaşır topunu yerleştirip fermuarnı kapatıyorum bi sorun olmadı şimdiye kadar
lokismommy orhismommmmmm deri ceketimi de atıyorum ben yarım saatlik programa tek sıkıntı deterjanı biraz olsun çok koyunca leke bırakıyor deri kısmında çamaşır topu çok işe yarıyor valla koruyor montun yapısını ama dışı deri olanı normal kurut kurutma makinesine atma
orhismommmmmm lokismommy montum bu. Deterjanı az 30 dkya atıyorum o zaman şimdi ilkkez yıkanacak valla
Momlife_ Sıcaklık: 30°C Program: Hassas/Narin veya Sentetik Sıkma: Düşük devir (600-800 devir civarı) Deterjan: Az miktarda sıvı deterjan Yumuşatıcı: Kullanma (dolgunun yapısını bozabilir) Kurutma aşaması da önemli: Eğer kurutma makinen varsa düşük ısıda kurutabilirsin. İçine 2-3 temiz tenis topu koyarsan dolgu topaklanmaz ve yeniden kabarır. Kurutma makinesi yoksa düz bir zeminde kurut, ara ara çevirip elinle kabart. (Chatcpt’ye sordum)