Fatmasra 28+2 haftalığız az önce muayeneden geldim doktor suyumun fazla olduğunu acil peritonolijiye gitmemi söyledi bebeğin kalp atışı da zayıf dedi anadolu yakası perinatoloji bölümü bilenler varsa yardımcı olabilir mi lütfen
aysun58 Fatmasra Ümraniye devlet yada Zeynep Kamile gidebilirsiniz ben Ümraniye devlete gittim murat muhcu çok iyi bir doktor çok da ilgili
mrstug Fatmasra Pendik’te medikal parkta da var galiba canım emin değilim ama . Zeki şahinoğlunu bende kesinlikle öneririm ama yatış konusunu bilemicem özel muaynanesi
aarzucaa eoa evet zeki bey perinatolog ama yatış yeri yok o da aynı şekilde yönlendiricektir, arkadaşa anladığım kadarıyla perinatoloji bölümü olan hastane lazım
QuenMom Fatmasra Allah Allah ben oraya aldım ama detaylı için ama belki perinatoloji uzmanı olmayabilir doğru.
aarzucaa Şimdi baktım biraz, mehmet toprak hastanesi, okan üniversitesi hastanesi ve medıcal park da var görünüyor bi ara istersen arkadaşım
aysun58 Fatmasra zaten acil diye giderseniz Ümraniye devlet yada Zeynep Kamil alır hemen sizi bekletmez