2momm Merhaba hanımlar detaylı ultrason icin Mersin şehir hastanesi perinatoloji bölümünden randevu alacağım Mersin şehir Hastanesi’nde yaptıran varsa doktor önerisi almak istiyorum
semahayall 2momm ben yaptırdım , sanırım 2 ya da 3 tane perinatoloji uzmanı var bence hepsi de iyi , 2 sine gittim ikiside iyiydi , isim olarak hatırlamıyorum sadece
_Mom5833 2momm Mehmet ve cuma hoca var ikisinede gittim detaylı için değildi ama iyi hocalar.ben özelde yaptırdım
ssaayz 2momm Özel muayenenede yaptırdım doktorumun önerisi ile. Doç. Dr. Halil Korkut Dağlar’a 1 saate yakın sürdü muayene. Rahat anlatımıyla sorduklarıma hemen cevap vermesiyle hatta göstererek cevap vermesiyle baya hoşuma gitmişti ben çok memnun kaldım. Ücret için nakit 4.600₺ verdim. Kredi kartı ile ödeme yaparsan 5.500₺ idi sanırım.
2momm semahayall merhaba ben perinatolojiye detaylı ultrason için gideceğim randevumu MHRS üzerinden aldım ama detaylı ultrason uzun sürdüğü için önceden detaylı için randevu aldığımı belirtmem gerekiyor mu yoksa doktor detaylı için geldim deyince hemen bakıyor mu siz nasıl randevu almıştınız ben takiplerimi Silifke de yaptırıyorum detaylı ultrason için gideceğim Mersin e siz orda mi takipliydiniz
_Mom5833 2momm Masum Kayapınar a yaptırdım 1saat den fazla sürdü ćok ilgilendi yaklaşık bir ay kadar oldu nakit 4600 dü.