dilanaydiin merhaba ben gebeliğimi özel hastanede öğrendim muayene ücreti martta 3000tlydi Kan testi istedi özel hastane 10000tl olduğunu söyledi. Sonra aynı kan testinin aile hekiminde ücretsiz olduğunu öğrendim. İlk üç ay devlet hastanesinde kontrollere devam ettim gerekli testleri kalp atışını ikili taramayı orada yaptırdım fakat ikili tarama Kan testini veremedim labarutar erken bayram tatiline çıkmış o nedenle bu ay itibari ile özel hastaneden devam edeceğim. Devlet hastanesinde her randevuya gittiğimde bana ultrason kağıdı verdiler Antalya Eğitim araştırmaya gittim her zaman çok nazikti doktorlar, eş almıyorlar yanına ama zaten ilk ultrasonlarda bir bebek formu olmuyor görüntüde o nedenle ilk muayenelere eşin gelmese de olur, kalp atışı dinlettiklerinde bana video çekmem için izin de verdiler eşime dinletmek için bence çok haklısın ilk aylar devlette muayene olmak çok mantıklı hele de hastahane yakınsa Ben şuan 14 haftalık hamileyim yeni başladım özele, hastane yakın olsa ve eşimi muayeneye alsalar doğuma kadar da devlete giderdim