busbus222_ mom28_ evettt 10 güne kontrolüm var acaba bi sürpriz yapması yok mu bize bir kız bir erkek die 🤣🤣🤣
mom28_ Havin49_ 15.haftada devlette biri gösterdi digerinden emin olamadı 17de özelde ikiside erkek diye öğrendim
zeniakrhn busbus222_ aramıza hoşgeldin canım 😂😂 benim de iki erkek basta çok üzüldük ama hemen toparladık kendimizi önemli olan sağlıklı olmaları
busbus222_ zeniakrhn 🤣🤣🤣ya bilmiyorum ama ben aşırı şaşırdım ,üzüldüm sanki doktor tahminde bulununca bi kız bi erkek dedi şimdi iki erkek diye korkuyorum endişelerim var doğrusu tahmini ne zman alışırım 🤣🤣
zeniakrhn busbus222_ ben dört beş gün sonra adapte oldum şimdi oğullarım olacak diye çok mutluyum .eşim çok istiyordu kız çocuğu ve her iki tarafta erkek ağırlıklı torun var herkes kız istiyordu kimse sevinemedi 😂😂
busbus222_ zeniakrhn ya kıyamam🤣🤣🤣bende şu an adapte olamıyorum kendimi hazırlamaya çalışıyorunm da yok sjshsh aynıymış hemen hemen bizde de erkek ağırlıklı ya kimseyi düşünmüyorum hani bizim açımızdan da güzel okurdu iki duyguyu tatmak hayırlısı böyleymiş demek ki
zeniakrhn busbus222_ dikkat ediyorum da artık erkek doğum sayısı baya arttı bu gidişle kız sıkıntısı yaşanacak
busbus222_ ayaznannesi maşallah canım bende 3. Hafta öğrendim hamileliğimi 4.hafta da ikiz olduğunu öğrendik
busbus222_ ayaznannesi maşallah ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah cinsiyetleri belli mi canm