eldanar kelebegim123 evet ben de öyle düşünüyorum bacak arasını göremeyince neye göre karar veriyor acaba? Sağlıkla gelsinler de en önemlisi o🤲
kelebegim123 eldanar vücut yapısına göre kafatasına göre yorum yapan bir çok doktor var ama tecrübeli doktorlar anlıyor tabi.
Betul2306 Benim de aynı şekilde olmuştu bacaklar carpraz ve açmıyordu 16.ve 17 .hafta da başka iki doktora göründüm ikisi de büyük ihtimalle kız dediler ama emin olamadilar tabiki.20.haftada ayrintili ultrasonda gördük cinsiyeti erkekmiş
eldanar Betul2306 aaa bak olabiliyor gerçekten demekki bu forumda çok duydum böyle. Evlat her türlü sevilecek ayrım yapmak değil bu ama diğerini de tatmak isterim açıkçası her şeyin hayırlısı bakalım.
eldanar Betul2306 gerçi size oran vermemiş bana %90 diyorum dedi ama belki 15-20 dk uğraştı bastırdı itti hatta bazen canım yandı tatlı yedim geldim iyice kapamış dedi🤣 geniral tüberkülü göremedim ama dedi en son haftaya bir daha gel dedi bilemedim
Mariyam_ @kelebegim123 evet öyle gerçekten Bana 11 haftalıkken kemik yapısından kız diyorum dedi ve ileriki zamanlarda da da öyle çıktı anlayan anlıyor 🌸
allyslife eldanar göstermemiş açıkcası, neye göre kız dedi bilmiyorum ama detaylıya kadar bekle bakalım, net görülünce anlaşılır
dilarabasciftci Mariyam_ inşallah banada böyle olur 14+5 im bugün bebeğin görünümü erkek ama %100 erkek diyemem dedi ikilemde bıraktı bir oğlum var 3 yaşında kız çok istiyorum çok hemdeer
eldanar dilarabasciftci çok hakısın insan farklıyı tatmak istiyor gerçekten inşallah gönlümüze göre verir. Öncelikle hayırlısı tabiki