zehra95 Dün hsg çekildim ve bir sorun yok doktorum infolic yazdı ve adet günü 1 ve 5 gün içinde gel klomene başlayalım dedi. Bu yollardan geçen var mı ?
Tubasim zehra95 hsg çekildiğim ay hamile kaldım düşükle sonuçlandı. Hsg çok önemli klomenle de yumurtalarınız daha kaliteli olur
Secda zehra95 bende hsg den sonra klomen kullandim hatta öncesinde kullandım gebelik olmadi hsg çeken doktor sadece tuplerimi bakmış rahimim bakmamız başka Dr gittim o hemn anladi rahim şekli bozulmuş o yüzden bebek gelisemiyormhs orda histereskopi oldum
Elena3838 zehra95 hsg cekildim klomen kullanmama gerek kalmadan cok sukur hamile kaldim darisi size insallah
DamlaMehmetali Bende 4 ay önce çekilmiştim. doktorum banada aynı şekilde adetinde gel yumurta takibi yapalım demişti ama ben bi sıkıntı yok dediği için bir daha gitmedim inanın hastane ortamı beni daha çok geriyordu ve Allahıma şükürler olsun şuan hamileyim. İnşallah sizde tez vakitte güzel haberler alırsınız
zehra95 Secda rahim şekline bakıldı diye biliyorum doktorum rahim az geride gibi bişey dedi ama gebeliğe sorun olmaz dedi tüpler de sıkıntı yok inşaallah bi problem olmadan olur sağolun teşekkür ederim bu arada.