060436 beautiful_ sezeryan olduğu için evet ben önce gibi duruyor tabi senin kız atak yapıp erken gelmese 😂😂 ay ben artı göbeği taşıyamıyorum oturması ayrı dert kalkması ayrı cok çabuk yoruluyorum
beautiful_ 060436 haha bende benimki biraz aşağıya doğru indi de benim oğlumdan fazla çatlağım oldu o biraz sinirimi bozuyor 🤦🏻♀️
060436 beautiful_ benimki hala yukarıda inmedi benimde oğlumda olmuştu yapacak birsey yok asko ben hiç takmıyorum bile 😂😂 senin kontrolün ne zaman
060436 orhismommmmmm sakin askom dediğim gibi mecbur kalmadıkça sakın inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarım sizinle 💙🤲
Aysenur_ve_bebisi 060436 iş yerine bağlı maalesef kolay kolay izin vermiyorlar veriyorlarsada böyle antin kuntin zamanlarda veriyorlar yıllık izin+kurban bayramı izni+doğum izni çakmayı planlıyordu beyfendi hayalleri suya düştü çocuk iznimizi yiyor 😂
zehrairem 060436 inşallah cnm kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum gusel şeyler düşünüyorum ama istemsiz ağlamalarım fazla oluyor bu ara asiri duygusala bağladım inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz 🤲🤲🤲🤲
zehrairem papatsym_ ayyy hayirla kurtul inşallah cnm ya darisi tüm bekleyen hamislerin başına inşallah 🤲