HappyMom Sadece indirim ve kampanya duyurusu paylaşabilirsiniz. 🛍️ Haricinde yapılan yorumlar silinmektedir. 🌸
satirarasi HappyMom Capitol Avm de H&M de 0/18 ay arası ayıcıklı bodyler 170 liraya düşmüş, 3’lü bodyler de 500 liraya düşmüş. Bazı altlarda da indirim vardı.
ozlem_ozcelik 6-8 haziran migros 2 al 1 öde bebek bezi kampanyasi var sanaldan alışveriş yapinca ilk alisverise ozel 500 tl daha dusuyor ben 8 paket bebek bezini 1028 tl ye aldim
falbay 12 haziran bim aktüele bebek ürünleri geliyor. Biberon, puset örtüsü, mendil gibi yenidoğan eşyaları var
BKZ BabyMall 11-14 Haziran arası seçili bebek giyim ve ayakkabı ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyası var
istanbuldabiizmirli doganursezmag Geçen defaki indirimde mağazadan almıştım bayıla bayıla, bu defa online dan aldım. Angeltouch diye bir markaları var kumaşları harika, 14 parça alt üst karışık aldım 780 TL tuttu.
istanbuldabiizmirli minikanne123_ canım BabyMall, linkini ekliyorum. Çok memnun kalacagına eminim. Tepe tepe kullanıyorum ben. Kumaşları %100 pamuk. https://www.babymall.com.tr/?gad_source=1&gad_campaignid=23526474188&gbraid=0AAAAABbAs_JZoJf0dz8JAMR9NEAwxkmnC&gclid=Cj0KCQjw3K7RBhDJARIsAKRtP5QMxJYfMRefH9d6Y0_FxWZo0XbfqqIAaG24qTkN78foNkm19S5vAzoaAkF6EALw_wcB