nnermiin Kızlar transferimin 9 cu günü böyle hafif cıktı ama ben mi yanılıyorum acaba perşembe test günüm
-Cennetkusuannesi- nnermiin var inşallah canım kan ver 2 gün sonrada tekrarlayıp yükselişe bak hayırlı olsun inşallah
deletedmom43191 nnermiin Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz.
happyela nnermiin Var canım pozitif bence 🥹 Hemen gidip acile kan ver 2 saate çıkar öğrenirsin kafan rahatlar 🥰 bize de haber ver 😊
nnermiin deletedmom43191 test günüm perşembe normalde ilk doktordan öğrenicektim ama dayanamadım sizce bugün kan vereyim mi yinede
nnermiin Yaa 10 yıldır olmuyordu ilk cocuğumu erken doğumla kaybettim şimdi bu mucize gerçekse allahıma şükürler olsun
nnermiin Ya teşekkür ederim size de sabah bu cizgiyi hayal olarak mı görüyorum diye ağlamaya basladım
happyela nnermiin İnşallah canımmm İnşallah pozitiftir🙏 stres yapar böyle düşünmek hiç bekleme git kan ver 😊
diren34 Çok silik bir çizgi var büyük ihtimalle daha çok yeni bir gebelik herşey gönlünüzce olur inşallah 😊